Čokoladne praline

Na tržištu aDORé Chocolat se izdvaja po načinu proizvodnje u kome se ručno i sa puno ljubavi prema sopstvenim recepturama, bez konzervansa, aditiva, biljnih masti, vestačkih aroma pažljivo prave filovi i oblikuje svaka čokoladna bombona.

Svi proizvodi prepoznatljivi su po svojoj svežini. Zbog ovakvog načina proizvodnje rok trajanja je samo 30 dana od dana proizvodnje.

aDORé kolekcija pralina sadrži preko 50 različitih ukusa. Kombinacije ukusa se kreću od laganih i svežih pa do dekadentnih i bogatih. Tako u našoj ponudi imamo: pistać, malinu, sušenu kajsiju, višnju, đumbir, pomorandžu, kao i konjak, zeleni čaj, listiće nane, borovnicu, šumsku jagodu, čili papričicu, marcipan i cimet.

U našoj radionici ručno i po sopstvenoj recepturi proizvodimo i marcipan, sami pečemo badem i drugo orašasto voće kako bismo postigli savršen balans ukusa, ručno iscrtavamo ukrase,dekoracije na svim proizvodima.

Uživanje u aDORé ručno rađenim čokoladnim pralinama je čist hedonizam.

Uživajte u suptilnim ukusima i veličanstvenim mirisima, dok se vaše nepce oduševljava novootkrivenom svilenkastom teksturom.... Prepustite se, aDORé je malena oaza savršenstva u ovom nesavršenom svetu