Korporativni pokloni

Na osnovu višegodišnjeg iskustva i nebrojeno uspešnih saradnji kako sa internacionalnim tako i sa domaćim kompanijama, marketinškim agencijama, stranim predstavništvima i ambasadama, u mogućnosti smo izaći u susret gotovo svim Vašim potrebama i željama kada su u pitanju korporativni pokloni, ketering, loyalty programi ili proizvodi koje biste uvrstili u Vaš asortiman proizvoda a koji bismo razvili samo za Vašu kompaniju i Vaše potrebe.

Bilo da ste u potrazi za savršenim poklonom za praznike, ili želite da zablistate na sledećoj korporativnoj proslavi, svi znaju da je čokolada uvek najcenjenijija stavka.

Poklon vaučeri

Kada primalac Vašeg čokoladnog poklon vaučera iskoristi čokoladni poklon vaučer, možete biti sigurni da je vaš poklon u potpunosti cenjen.

Nagrada i priznanje

Ko god da je primalac i kojim god povodom, čokolada će siguran da ima najtopliji prijem i uvek je cenjen znak pažnje - za kupce, klijente i Vaše zaposlene; ili da je u pitanju godišnjica

Thank you pokloni

Iskažite svoju zahvalnost našim ručno rađenim čokoladnim pralinama

Sastanak / putovanja pokloni

Čokolada je jedna od retkih poklona koji je zaista uvek dobro primljen. Čokolada je univerzalno voljena i lako ju je podeliti sa drugima u poslovnom okruženju i uvek odgovarajuće i cenjeno.

Korporativni događaji

Bez obzira da li priređujete korporativni večeru ili svečanu ceremoniju dodele nagrada ili ste domaćin konferencije, savršen "finishing touch" je u našem asortimanu čokoladnih pralina.