Veleprodaja

Horeca

Ponudu Vaseg hotela, restorana, ili kafica možete obogatiti našim proizvodima i učiniti je prepoznatljivom i jedinstvenom.Naš tim Vam je na raspolaganju kako bi se Vaši gosti osećali posebno i uživali u Vašem gostoprimstvu.

Hoteli

Posebnu ponudu čokoladnih proizvoda sastavili smo za hotele koji žele da se svojom uslugom diferenciraju na tržištu. Vaši gosti će dugo pamtiti boravak u Vašem hotelu po ukusu najkvalitetnijih čokoladnih proizvoda koje razvijamo specijalno prema Vašim potrebama.

Čokoladne praline za laku i ugodnu noć i specijalna, luksuzna pakovanja za veoma važne goste su samo delić našeg bogatog asortimana. Kontaktirajte nas kako bi Vam predstavili šta sve mozemo učiniti za Vas iVaše goste.

Restorani, kafići

Vaši gosti će biti oduševljeni pravom toplom čokoladom., ili mocca kafom napravljenom od adore čokoladnog sosa. Učinite zadovoljstvo Vašim gostima da uživaju u pravoj čokoladi i oni će Vam uzvratiti lojalnošću. Kontaktirajte nas kako bi Vam predstavili celokupnu ponudu kojom mozete unaprediti kvalitet Vaše usluge.

Maloprodajni objekti

Vaš maloprodajni objekat može postati deo adore maloprodajne mreže. Unapredite Vašu ponudu i iznenadite Vaše potrošače, ali i konkurenciju. Adore asortiman najkvalitetnijih čokoladnih proizvoda će Vašu radnju učiniti prepoznatljivom i originalnom, a potrošači će Vam biti zahvalni na mogućnosti da baš kod Vas uživaju u pravoj čokoladi. Kontaktirajte nas kako bi Vam prezentovali ponudu namenjenu unapredjenu Vašeg poslovanja uz adore chocolat proizvode.