Subota, 18. sep 2010.

aDORe CHOCOLAT korporativni pokloni

Budite originalni i u trendu, poklonite najkvalitetnije Adore čokoladne praline ručne izrade spakovane u luksuznu kutiju sa logom Vaše kompanije.

više detalja

Sreda, 4. avg 2010.

Adore keksi

U Adore Chocolat maloprodajnim objektima u T.C."Delta City" i T.C. "Milenium" od sada možete kupiti i ručno rađene kekse.

više detalja

Utorak, 20. jul 2010.

Adore Chocolat diet čokoladne table

Adore Chocolat je u svoju ponudu uvrstio i ručno rađene čokoladne table namenjene dijabetičarima ali i svima onima koji preferiraju diet proizvode.

više detalja

Petak, 5. mar 2010.

Adore Chocolat humanitarna akcija / Adore Chocolat fondraising

Na Dan žena, 8. marta 2010. u 18h u lokalu Adore Chocolat, u TC Delta City, lokal 243, I sprat, okupiće se poznate ličnosti u akciji oslikavanja čokoladnih tabli i potpisivanju knjige "Čokoholičarka" izdavačke kuće Portalibris. Oslikane čokoladne table će se prodavati, a sav prihod će biti doniran Sigurnoj kući, dok će potpisane knjige biti poslate ženama iz Sigurne kuće. Svi humani ljudi koji žele da učestvuju u ovoj akciji svojim prisustvom ili kupovinom čokolada, pozvani su da se pridruže.

više detalja

Petak, 12. feb 2010.

Pralina je dobila ime

Na naš poziv za kumstvo stiglo je mnogo divnih predloga, i nismo uspeli odmah da se odlucimo. Bilo je mnogo favorita (Semiramide du Nord, Jadis, Icy Princess), a samo jedno kumče, zaista smo imali težak zadatak.

više detalja

Ponedeljak, 1. feb 2010.

Budite kum našoj novoj pralini

Poštovani prijatelji, napravili smo novu pralinu sa novim ukusom. Pozivamo Vas da dođete u naše radnje (Delta City i Millenium), degustirate i otkrijete koji ukus je u
pitanju! Otkrićemo Vam po nesto: ona je ledena princeza u otmenom ogrtaču od crne čokolade.

više detalja

Utorak, 1. dec 2009.

Slatki suvenir Beograda / Best sweet souvenir from Belgrade

Adore Chocolat je na prvom beogradskom Salonu slatkiša "Slatke priče" osvojio prvu nagradu u kategoriji suvenir Beograda.

više detalja

Subota, 7. nov 2009.

Adore čokolada na manifestaciji Slatke priče

Adore chocolat će biti učesnik manifestacije SLATKE PRIČE - Beogradski Salon Slatkiša, koja treba da se održi u beogradskom Sava Centru od 27. do 29.11. 2009. godine.

više detalja

Petak, 6. nov 2009.

Adore chocolat na 2. Internacionalnom festivalu gastronomije

Adore Chocolat ce biti učesnik drugog po redu Internacionalnog Festivala Gastronomije koji se održava u Grand Casinu Beograd od 19. do 20.11.2009. godine.

više detalja

Četvrtak, 29. okt 2009.

Adore čokolada i u Novom Sadu

Od novembra 2008. godine svi ljubitelji Adore čokolade mogu pronaći naše proizvode i u radnji "Exclusive" u Pašićevoj ulici 25 u Novom Sadu.

više detalja